Samsung Galaxy J7 Max özellikleri ortaya çıktı

galaxy j7

Güney Koreli teknoloji devinin orta segmentteki en güçlü modeli Galaxy J7 Max özellikleri geçtiğimiz gün sızdırıldı. İşte detaylar.

Üst segmentteki yeni modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus’ın satışlarından hayli memnun olan Samsung, şu aralar orta segment pazarına yoğunlaşmış durumda. Bir yandan yeni A serisi cihazlar, diğer yandan ise J segmentindeki telefonlar ile uğraşan Güney Koreli teknoloji devi, yoğun günler geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy J3 ve J5’in ardı ardında FCC’de görünmesinin ardından, şimdi de Galaxy J7 Max özellikleri sızdırıldı. Bir görsel eşliğinde sızdırılan bilgilere göre, Galaxy J7 Max orta segmentin en güçlü modeli olmaya aday bir cihaz.

Gücünü sekiz çekirdekli 1.6 GHz hızındaki işlemciden alacak olan telefon muhtemelen MediaTek tarafından geliştirilen Helio 20 yonga seti ile donatılacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan Galaxy J7 Max, min. 32GB dahili depolama alanına sahip. Elbette bu depolama alanı seçeceğini varyasyona göre farklılık gösterecek. Ön ve arka yüzünde 13MP’lik iki kamera bulunduran telefonun ekranı ise 5.7 inç. Samsung bu modelinde OLED ekran yerine TFT ekran kullanmayı tercih etmiş. Belki de Apple’ın OLED panel siparişlerini yetiştirebilmek adına böyle bir yola başvurulmuştur.

galaxy j7 max özellikleri

Son olarak telefonun 3300 mAh gücünde bir bataryadan da besleneceğini belirtelim. Kutudan ilk çıktığında Android 7.0 ile çalışacak olan cihazın fiyatı ise 311 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Açıkçası, Galaxy J7 Max özellikleri göz önüne alındığında uygun fiyatlı bir telefon denilebilir. Cihazın çıkış tarihi ise henüz netleşmiş değil.


Yorumlar kapatıldı.