Samsung Galaxy M54 özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı

m53

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung’un yeni orta segment akıllı telefon modeli Galaxy M54, özellikleri ve çıkış tarihi ile gündeme geldi.

Samsung Galaxy M54 özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı. Samsung, akıllı telefon dünyasının en önemli isimleri listesinin zirvesinde yer alıyor. Birinci sırada Apple mı gelir yoksa Samsung mu gelir orası tartışılır ancak eğer liste en çok sayıda farklı akıllı telefon üreten şirket şeklinde oluşturulacaksa, işte orada Güney Koreli teknoloji devinin eline kimse su dökemez. Bugüne kadar tanıttığı yüzlerce telefon modeline bir yenisini daha eklemek isteyen Samsung, şu günlerde Galaxy M54 üzerinde çalışıyor.

m53

Orta segment bir akıllı telefon olması beklenen cihazın özellikleri bugüne kadar oldukça iyi bir şekilde korunurken, Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile isimli internet sitesi bugün yeni modelin özelliklerini paylaşarak takipçilerini mutlu etti.

m53 1

Samsung Galaxy M54 özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı

Buna göre Galaxy M54 karşımıza 6,67 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde Full HD+ Super AMOLED ekranla gelecek. Gücünü bir zamanların amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 888’den alacak olan telefon bu işlemcisini 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanıyla destekleyecek.

Samsung Galaxy S23

Arka yüzeyinde 64MP + 12MP + 5MP olmak üzere 3’lü bir kamera dizilimine sahip olması beklenen telefonun ön yüzeyinde ise 4K kayıt yapabilme özelliğine sahip 32MP’lik tek bir sensör bulunacak. Elektriksel gücünü 6.000mAh’lık bataryasından alacak olan telefonda 25W hızlı şarj teknolojisi de bulunacakken, Galaxy M54’ün yılın son günlerinde tanıtılması ve 2023’ün başlarında ise satışa sunulması bekleniyor.

Yeni Superman filmi yolda