Samsung Galaxy M54 resmen tanıtıldı

Samsung Galaxy M54

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Galaxy A54’ün daha gelişmiş özelliklere sahip bir versiyonu olarak lanse edilen Samsung Galaxy M54, resmen tanıtıldı.

Heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S23’ü kullanıcılarla buluşturan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şimdi de gözünü orta segmente çevirmiş durumda. Geçtiğimiz hafta yeni orta segment akıllı telefonu Galaxy A54’ü resmen tanıtan şirket, dün de A54’ün biraz daha gelişmiş bir versiyonu olarak lanse edilen Samsung Galaxy M54’ü resmen tanıttı. Telefon ilk olarak Orta Doğu pazarında kullanıcılarla buluşacak.

Samsung Galaxy M54, 6.7 inçlik Super AMOLED ekranla geliyor. 1080 x 2400 piksel çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz. Galaxy M54, ya da bazı pazarlarda piyasaya sunulacağı adıyla Galaxy M54 5G, Exynos 1380 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Her iki seçenekte de depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor.

Samsung Galaxy M54 2

Kamera tarafına geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera sistemi çıkıyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 108 megapiksel. OIS destekli bu ana lense 8 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel.

Son olarak bataryaya geldiğimizde karşımıza 6000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W. Anlayacağınız telefon batarya tarafında hızdan çok büyüklüğü ön plana koyuyor.

Elon Musk, OpenAI’ı ele geçirmeye çalışmış