Galaxy A54 tasarımı gözler önüne serildi

Samsung Galaxy A54

Samsung’un yakında kullanıcılarla buluşturacağı yeni orta segment telefonu Galaxy A54’ün sızdırılan görselleri telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Bir yandan yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S23’ün çıkışına hazırlanan Samsung, bir yandan da giriş seviyesi ve orta segment akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirketin yakında kullanıcılarla buluşturacağı bu orta segment telefonlardan olan Galaxy A54, akıllı telefon sızıntıları konusunda en güvenilir kaynaklardan biri olan OnLeaks’in en son sızıntısına konu oldu. OnLeaks tarafından paylaşılan görseller sayesinde Samsung Galaxy A54’ün tasarımı tüm detaylarıyla gözler önüne serildi.

Galaxy A54

Samsung Galaxy S22 Ultra gibi Galaxy A54 de arka kamerası için ayrılmış bir kesit kullanmıyor. Bunun yerine telefonun arka panelinde alt alta dizilmiş üç lens karşımıza çıkıyor. A54 gibi 2023’ün ilk aylarında kullanıcılarla buluşması beklenen Galaxy S23’ün de benzer bir arka kamera tasarımına sahip olacağı söyleniyor.

Galaxy A serisinin en yeni üyesinin tasarımındaki en kayda değer değişiklik arka kamera konusundaki bu farklılık olacak gibi duruyor. Bunun dışında A54 son dönemde çıkan Samsung telefonları ile oldukça benzer bir tasarıma sahip.

Telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak telefonun Snapdragon 7 Gen 1 ya da onun muadili sayılabilecek bir yonga setini kullanması bekleniyor. Öte yandan daha önce gelen bilgiler telefonun yaklaşık 450 dolarlık bir fiyatla raflardaki yerini alacağını gösteriyor.

Elon Musk kendisini eleştirenleri kovuyor