Şubat ayında gösterime girecek yerli filmler

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz ay yapımcılarla, Mars Grup arasında yaşanan tartışmadan ötürü ertelenen filmler Şubat ayında vizyona giriyor. İşte Şubat ayında gösterime girecek yerli filmler.

2018’in sonlarına doğru yapımcılar ve Mars Grup arasında patlak veren skandal, bazı filmlerin vizyon tarihinin sarkmasına neden olmuştu. Bu sürtüşmeden ötürü Ocak ayında gösterime girmesi planlanan bazı filmler Şubat ayına sarkarken bazılarının vizyon tarihi ise hala belirsizliğini koruyor.

Örneğin Cem Yılmaz’ın KaraKomik Filmler isimli filminin vizyon tarihi henüz netleşmiş değil. Dahası bu filmin hangi sinema salonlarında gösterime gireceği bile kesinlik kazanmadı. Malum Türkiye’deki özellikle de İstanbul’daki sinema salonlarının büyük bir bölümü Mars Grup’un elinde. Dolayısıyla Yılmaz ve Mars Grup arasındaki anlaşmazlık giderilmezse KaraKomik Filmler’i pek çok AVM’de izleme şansımız olmayacak.

Aynı durum Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 film için de geçerli. Normalde film tarihi olarak 8 Şubat duyurulmuştu. Fakat henüz film için bir fragman bile yayınlanmış değil. Muhtemelen Recep İvedik 6’nın vizyona girmesi en erken Mart ayını bulacaktır. Fakat şimdilik duyurulan vizyon tarihinde bir değişiklik yok.

Şubat ayı içerisinde vizyona girecek olan filmler arasında en çok dikkat çeken isim ise Organize İşler Sazan Sarmalı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp oynadığı Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’nda Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğu, Rıza Kocaoğlu ve Bensu Soral gibi isimler de rol alıyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu ay vizyona girecek yerli filmler listemizle başbaşa bırakalım.

İşte Şubat ayında gösterime girecek yerli filmler

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı

Vizyon Tarihi: 1 Şubat