Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler

kayhan

#İŞBİRLİĞİ

Türk sineması son yıllarda önemli bir aşama kaydetti. Geçtiğimiz yıl, seyirci rekorunun kırılmasıyla birlikte, sinema sektörüne olan bakış açısı da değişmiş oldu. Hatta, yerli filmler ve yabancı filmler kıyaslaması yapıldığında, gişe bazında yerli filmlerin bir tık önde olduğunu da söyleyebiliriz.

2018 yerli filmler açısından hızlı bir başlangıca imza attı. Birbiri ardına giren popüler yerli filmler ile gişedeki toplam seyirci sayısı hızla arttı. Arif v 216 ile başlayan akım, Deliha 2, Enes Batur Hayal mi Gerçek mi ve Ölümlü Dünya filmleri ile devam ediyor.

Peki Şubat ayında bizleri hangi yerli filmler bekliyor. Bu yazımızda Şubat ayında vizyona girecek olan 10 yerli filmi, vizyon tarihleriyle birlikte sizlerle paylaşacağız. Bu ay vizyona dramdan tutun da korku türüne kadar geniş içeriklere sahip pek çok film girecek. Üstelik bu filmler arasında belgesel tadında olan, sanatsal yapımlar da mevcut. Kısacası Şubat ayında vizyona girecek olan yerli filmlerin, hemen hemen tüm kitleye hitap edeceğini söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri vizyona girecek olan 10 yerli film ile başbaşa bırakalım.

Cebimdeki Yabancı

Oyuncular: Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Şükrü Özyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak
Yönetmen: Serra Yılmaz
Vizyon tarihi: 2 Şubat