Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler

sinema 1

#İŞBİRLİĞİ

Dolu geçen bir Ocak ayının ardından 14 filmin vizyondaki yerini alacağı Şubat ayı bizleri bekliyor. İşte Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler.

Ocak ayı sinema sektörü açısından hayli hareketli geçti diyebiliriz. Merakla beklenen filmlerin ardı ardına vizyona girmesiyle bol gişeli bir ay geride kaldı.

Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler listesine baktığımızda yine hayli kalabalık bir listeyle karşı karşıyayız. Bu ay tam 14 yerli film seyirci karşısına çıkacak. Malum Şubat ayı içerisinde Sevgililer Günü’nü barındırdığı için çıkan filmlerin bazıları romantik yapımlar olacak. Ne tesadüftür ki bu filmlerin tamamı 14 Şubat itibariyle seyirciyle buluşacak.

Korku türünden hoşlananlar için de Şubat ayı dolu dolu geçecek. Hasan Karacadağ’ın Dabbe ile startını verdiği cinli, perili korku filmleri Şubat ayında da tam gaz devam ediyor.Bu ay da bol bağırmalı, düşük bütçeli pek çok Türk işi korku filmi seyirciyle buluşacak.

Geçmişteki karakterler günümüze uyarlandı

Şubat ayında vizyona girecek yerli filmler listesinde en çok dikkat çeken isimse Bayi Toplantısı. İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı filmde Doğu Demirkol ve Onur Buldu gibi isimler de yer alıyor. Muhtemelen bu film Şubat ayında gişe lideri olacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu ay içerisinde seyirci karşısına çıkacak filmler listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer filmleri görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Şubat ayının yerli filmleri

Peri

Vizyon Tarihi: 7 Şubat