Aralık ayında gösterime girecek yerli filmler

sinema

#İŞBİRLİĞİ

Aralık ayında hangi yerli filmler vizyona girecek? 2018’e yavaş yavaş veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde Aralık ayında gösterime girecek yerli filmler listesiyle karşınızdayız.

Geçtiğimiz Kasım ayı, Türk sinema tarihi açısından önemli anlara sahiplik etti. Gişede, Müslüm Gürses’in hayatını konu edinen Müslüm filminin fırtınası esti. Müslüm, tam 4 hafta sonu üst üste 500.000’in üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başararak bir ilke imza attı.

Peki Aralık ayında da Müslüm kadar ses getirecek bir film vizyona girecek mi? Bu yazımızda Aralık ayında gösterime girecek yerli filmler ve bu filmlerin fragmanlarıyla karşınızdayız.

Aralık ayındaki yerli filmler listemize baktığımızda direkt olarak sivrilen bir kaç ismin olduğunu görüyoruz. Muhtemelen bu isimler gişe anlamında 1 milyon barajını rahatlıkla geçeceklerdir.

Lakin Aralık ayındaki yerli filmler arasında, Müslüm’ün rekoruna ortak olacak kalibrede bir yapım bulunmuyor. Bu arada Kasım’ın son günü vizyona giren 2018’in iddialı yapımlarından Hedefim Sensin’in listemizde yer almadığını hatırlatalım. Ata Demirer’in başrolünde yer aldığı film de muhtemelen 1 milyon barajını rahatlıkla aşacaktır. Bu film için ön görülen toplam seyirci sayısı 2 ile 3 milyon arası.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Aralık ayında gösterime girecek yerli filmler ve bu filmlere ait tanıtım videolarıyla başbaşa bırakalım. Şimdiden iyi seyirler.

Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

Kafalar Karışık

Vizyon Tarihi: 7 Aralık