Mayıs ayında vizyona girecek yerli filmler

enes batur

#İŞBİRLİĞİ

Mayıs ayında vizyona girecek yerli filmler sonunda netlik kazandı. İşte bu ay sinema severleri salonlara çekecek olan yerli yapımlar.

Şu aralar vizyonda Avengers Endgame fırtınası esiyor. Sinema severlerin uzun bir süredir sabırsızlıkla beklediği film, ilk 3 gününde yaklaşık olarak 1.2 milyar dolar hasılata ulaşmayı başarmıştı. Muhtemelen Endgame rüzgarı Mayıs ayında da devam edecektir. Fakat bu yılın merakla beklenen bir diğer filmi Pokemon Detective Pikachu’nun da önümüzdeki günlerde vizyona girdiğini hatırlatalım.

Peki Mayıs ayında hangi yerli filmler vizyona girecek? Bu yazımızda Mayıs ayında vizyona girecek yerli filmler listesini sizlerle paylaşacağız.

Mayıs ayında gösterime girecek filmler

Bu ay 12 yerli film seyirciyle buluşacak. Genel olarak bakıldığında öyle gişede patlama yapacak bir film olmadığını söyleyebiliriz. Sadece ay sonunda vizyona girecek olan Enes Batur Gerçek Kahraman filminin seyirci potansiyeli olduğunu söyleyebiliriz. Malum Enes Batur’un ilk filmi 1 milyonun üzerinde seyirciyi salonlara çekmeyi başarmıştı.

Avengers Endgame film analizi. Peki şimdi ne olacak?

Alem-i Cin 2

Vizyon Tarihi: 3 Mayıs