Haziran ayında vizyona girecek yabancı filmler

yabancı filmler

#İŞBİRLİĞİ

Şu aralar 2019’un en merak edilen yabancı filmleri ardı ardına vizyona giriyor. Peki Haziran ayında hangi yabancı filmler vizyona girecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Son bir kaç aydır 2019’un en çok beklenen yabancı filmleri ardı ardına vizyona giriyor. Avengers Endgame, Pokemon Detective Pikachu, John Wick Parabellum, Godzilla King of the Monsters ve Aladdin bu filmlerden sadece bir kaçı diyebiliriz. Peki Haziran ayında merakla beklenen hangi yabancı filmler vizyona girecek?

Bu yazımızda Haziran ayında izleyiciyle buluşacak olan yabancı filmler içerisinde en çok merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

yabancı filmler

Malum, her ay yüzlerce yabancı film vizyona giriyor. Elbette bütün bu filmleri Türkiye’de gösterime sokmak pek de mümkün değil. Dolayısıyla dağıtımcılar da belli başlı, hit yapımları izleyiciyle buluşturuyorlar. Peki Haziran ayında hangi hit filmler Türk izleyicilerle buluşacak?

Hangi dizinin final bölümü kaç puan aldı?

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Haziran ayında gösterime girecek olan hit filmler listesi ile başbaşa bırakalım.

Haziran’da gösterime girecek yabancı filmler

Men in Black International (Siyah Giyen Adamlar Golabal Tehdit)

Vizyon Tarihi: 14 Haziran