Stranger Things, Squid Game’in gerisinde kaldı

Stranger Things yeni fotoğrafları yayınlandı

Stranger Things gördüğü büyük ilgiyle Netflix’in en çok izlenen İngilizce dizisi oldu ama o bile Squid Game’i geçemedi.

Netflix’in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things, üç yıllık bir aranın ardından ekranlara gelen dördüncü sezonuyla Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen İngilizce dizisi olmayı başardı. Dördüncü sezon belki de dizinin en çok beğenilen sezonu olurken, özellikle 1 Temmuz’da yayınlanan son iki bölüm izleyicilerden büyük ilgi gördü. Öyle ki milyonlarca izleyicinin bir anda ekranlarının başına geçip aynı anda final bölümlerini izlemeye çalışması, bugüne kadar sorunsuz bir şekilde çalışan Netflix’in çökmesine sebep oldu.

Dördüncü sezonun gördüğü bu yoğun ilgiye bakınca Stranger Things’in Netflix’in en çok izlenen dizisi olarak zirveye oturabileceği düşünüldü. Ancak Stranger Things gibi popüler bir dizinin bile geçemediği bir yapım var ki o da adeta global bir fenomene dönüşen Squid Game.

Squid Game yapımının 900 milyon dolar değerine ulaşması bekleniyor!

Yayınlanan ilk sezonuyla uzun süre gündemden düşmeyen Güney Kore yapımı Netflix dizisi Squid Game, Netflix’in en çok izlenen dizisi olarak liderliğini koruyor.

17 Eylül 2021’de yayınlanan Squid Game, yayınlandıktan sonraki ilk 28 gün içinde toplam 1.65 milyar saat izlenmişti. Stranger Things’in 4. sezonu ise yayınlandıktan sonraki 28 gün içinde 1.35 milyar saat izlendi. Bu rakam diziyi ikinci sıraya taşıyarak diğer tüm yapımların önüne geçirdi ama Squid Game zirvedeki yerini korudu.

Bu sonuca bakılınca Netflix’in Squid Game’i devam ettirmek istemesi hiç de şaşırtıcı değil. Bildiğiniz gibi Netflix, Squid Game’in ikinci sezonuna yeşil ışık yaktı. Ayrıca bu dünyada geçen farklı diziler çekilmesi de gündemde.

OnePlus 10T resmen tanıtıldı