Stranger Things’in 4. sezonun 2. kısmından yeni fragman

Stranger Things

Netflix, Stranger Things’in 4. sezonun 2. kısmından yeni bir fragman yayınladı. Heyecanla beklenen yeni bölümler 1 Temmuz’da ekrana gelecek.

Netflix’in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things, üç yıllık bir aranın ardından geçtiğimiz ay ekranlara geri döndü. Üç yıllık bu araya rağmen izleyenlerin ilgisini korumayı başaran dizinin dördüncü sezonu, Stranger Things’i Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen İngilizce dizisi yaptı.

Ancak Netflix önceki sezonların aksine bu kez sezonun tamamını bir anda yayınlamadı. Bunun yerine dördüncü sezonu iki parçaya böldü. 27 Mayıs’ta yayınlanan yedi bölüm, dördüncü sezonun ilk kısmını oluşturuyordu. İki bölümden oluşan ikinci kısım ise 1 Temmuz’da ekranlara gelecek.

Stranger Things 4. sezonunun ilk sekiz dakikası yayınlandı!

1 Temmuz’da yayınlanacak bu iki bölümlük sezon finali için heyecanlı bekleyiş sürerken, Netflix, Stranger Things’in 4. sezon 2. kısmından yeni bir daha yayınladı. Netflix tarafından yayınlanan bu yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Ancak fragmanın 4. sezonun ilk kısmını henüz tamamlamamış olanlar için ciddi spoiler içerdiğini hatırlatmakta fayda var.

Netflix tarafından yayınlanan bu yeni fragman, dördüncü sezonun son iki bölümünde Hawkins sakinlerini doğaüstü varlıklarla mücadele edecekleri zorlu bir sürecin beklediğini gösteriyor. Dördüncü sezonun asıl kötüsü olarak hikayeye dahil olan Vecna, Eleven ve arkadaşlarının bugüne kadar karşılaştıkları en güçlü canavar olacak gibi duruyor. Eleven ve arkadaşlarının Vecna’yı durdurup durduramayacağını 1 Temmuz’da yeni bölümler yayınlanınca göreceğiz.

Bilim insanları Dünya ile Güneş arasına bariyer kurmak istiyor