Squid Game 2. Sezon İçin Tarih Verildi

Netflix Squid Game'in Ekmeğini Yemeye Devam Ediyor

Netflix, Squid Game 2. sezon için tarih verdi. Sevilen dizinin heyecanla beklenen yeni sezonu, bu yıl içinde izleyicilerle buluşacak.

Güney Kore yapımı Squid Game, tüm dünyada milyonlarca izleyiciye ulaşarak adeta global bir fenomene dönüştü. Sevilen dizi, Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizisi olurken, lisanslı ürünleri uzun süre yok sattı. Ayrıca lisansız ürünleri de her yerde karşımıza çıkar oldu. Dizinin gördüğü bu yoğun ilginin ardından Squid Game’i yeni bir franchise’a çeviren Netflix, diziyle aynı konsepte sahip olan yarışma programı Squid Game: The Challenge’ı kısa süre önce izleyici ile buluşturdu. The Challenge ile seriye dair heyecanı canlı tutmayı başaran Netflix, heyecanla beklenen Squid Game 2. sezonu da yakında izleyicilerle buluşturacak.

Dün yatırımcılarıyla gelecek planlarını paylaşan Netflix, yatırımcılara ve hissedarlara gönderdiği mektupta Squid Game 2. sezon için tarih verdi. Sevilen dizinin heyecanla beklenen 2. sezonu bu yıl içinde yayınlanacak.

Squid Game 2. sezon

Squid Game’in ikinci sezonu hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Hatırlarsanız ilk sezonun sonunda, kızıyla buluşmak için Los Angeles’a doğru yola çıkmak üzere olan Gi-hun, Squid Game oyunlarının yeniden başlatıldığını öğrenmişti. Hikâyenin buradan hareketle devam ettirileceği tahmin ediliyor. Ancak yeni sezonda Los Angeles’ın hikâyede ne kadar büyük bir yer tutacağı bilinmiyor. Bildiğiniz gibi Netflix Squid Game’i global bir franchise’a çevirmek istiyor. Bu yüzden ikinci sezonda hikayenin bir kolunu ABD’ye de uzatarak bu yolda ilk adımı atabilir.

Galaxy S24 Önsipariş Aşamasında Rekor Kırdı