Apple yonga seti konusunda hala kararsız

Apple üçüncü taraf ödeme sağlayıcılarına izin verecek!

Apple için yılın en önemli günleri yaklaşırken, söylentilerin de ardı arkası kesilmiyor. İşte iPhone 14 için ortaya atılan en yeni iddialar.

Apple yonga seti konusunda hala kararsız. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden olan Apple, oldukça kısa bir süre içerisinde yeni akıllı telefon serisini resmen tanıtacak. Amerikalı teknoloji devi tarafından tanıtılacak olan iPhone 14’ün lansman tarihi yaklaştıkça, bu cihaz hakkında ortaya atılan söylentiler de artmaya devam ediyor.

Apple üçüncü taraf ödeme sağlayıcılarına izin verecek!

Eğer teknoloji dünyasını biraz yakından takip ediyorsanız, bugüne kadar iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinin ayrı, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin ise ayrı bir model olarak tanıtılacağını biliyorsunuzdur. Tabi iPhone’un iki farklı gruba ayrılması demek, bu cihazlarda kullanılacak donanımların da farklılaşması demektir. Bunun en net belirtisini ise yonga setinde göreceğiz.

Apple alternatif ödeme

Apple yonga seti konusunda hala kararsız

Buna göre iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde yeni nesil A16 Bionic yonga setinin kullanılacağı neredeyse kesinleşti. Sızıntılara inanacak olursak, standart modeller olarak kabul edilen iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinde ise iPhone 13 serisinde kullanılan Apple A15 Bionic işlemci modeli bulunacak. Ancak bugün ortaya çıkan bir veri işlemci konusundaki belirsizliğe çare olacak.

Apple RealityOS için ticari marka başvurusunda bulundu

Ünlü duyumcu Ming-Chi Kuo tarafından ortaya atılan son iddialara göre, iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinde kullanılacak olan Apple A15 Bionic işlemci, iPhone 13’de kullanılan modellerden daha gelişmiş olacak. Yani aslında bu bilgiyle iki cihazda kullanılan işlemcilerin kökende aynı olsa da, performans ve verimlilik anlamında bazı farklarının bulunacağı kesinleşmiş oldu.

XBOX Game Pass Ağustos Oyunları belli oldu.