Stranger Things 4. sezonun 2. kısmından fragman yayınlandı

Stranger Things

Netflix, Stranger Things 4. sezonun 2. kısmından ilk fragmanı yayınladı. Dördüncü sezonun heyecanla beklenen yeni bölümleri 1 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.

Netflix’in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things, üç yıllık bir aranın ardından geçtiğimiz ay ekranlara geri döndü. Üç yıllık bu araya rağmen izleyenlerin ilgisini korumayı başlayan dizinin dördüncü sezonu, diziyi Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen İngilizce dizisi yaptı.

Ancak Netflix önceki sezonların aksine bu kez sezonun tamamını bir anda yayınlamadı. Bunun yerine dördüncü sezonu iki parçaya böldü. 27 Mayıs’ta yayınlanan yedi bölüm, dördüncü sezonun ilk kısmını oluşturuyordu. İki bölümden oluşan ikinci kısım ise 1 Temmuz’da yayınlanacak.

Stranger Things 4. sezonunun ilk sekiz dakikası yayınlandı!

1 Temmuz’da yayınlanacak bu iki bölümlük sezon finali için heyecanlı bekleyiş sürerken, Netflix, Stranger Things’in 4. sezon 2. kısmından ilk fragmanı yayınladı. Yayınlanan bu ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Fragmanın henüz 4. sezonun ilk kısmını izlemeyenler için ciddi spoiler içerdiğini hatırlatalım.

Netflix’in tüm bu hafta boyunca devam eden Geeked Week etkinliği kapsamında yayınladığı bu kısa fragman, dördüncü sezonun son iki bölümünde Hawkins sakinlerini doğaüstü varlıklarla mücadele edecekleri zorlu bir dönemin beklediğini gösteriyor. Dördüncü sezonun asıl kötüsü olarak hikayeye dahil olan Vecna, yayınlanan bu fragmanda Eleven’a (Millie Bobby Brown)’a “Bitti. Beni özgür bıraktın. Artık bunu durduramazsın.” diyor. Eleven ve arkadaşlarının Vecna’yı durdurup durduramayacağını 1 Temmuz’da yeni bölümler yayınlanınca göreceğiz.

James Webb teleskobuna meteoroid çarptı