Starfield’ın koleksiyon sürümünde verilen akıllı saat bozuldu

123 42

Starfield’ın Constellation Edition sürümünde akıllı saat yer alıyor. Bu sürümü satın alan bazı oyuncular saatle ilgili sorunlar yaşadığını belirtti. Detaylara birlikte göz atalım.

Constellation Edition adından da belli olduğu üzere Starfield‘ın koleksiyon sürümü oluyor. İçinde Starfield temalı özel olarak hazırlanmış akıllı saat var. Reddit ve sosyal medyadaki bazı şikayetlere göre bu akıllı saatte sorunlarla karşılaşan kullanıcılar oldu. Şikayetler arasında pilin hızlı bitmesi, performans sorunları, yavaş şarj gibi sorunlardan söz ediliyor. Fakat Tovrin nickli Reddit kullanıcısı saati bir ay boyunca sorun yaşamadan kullandığını, ancak cihazın şarj olduktan bir gün sonra bozulduğunu ve bir daha çalışmadığını belirtti.

starfield

Tovrin mesajında “Saat bir ay boyunca gayet iyi çalıştı. Hiçbir problemle karşılaşmadım. Fakat şarj ettikten bir gün sonra saatim resmen öldü. Bethesda’nın web sitesinde yazan tüm talimatları uygulamama rağmen saatim bir daha açılmadı. Bethesda’ya durumu bildirdim. Fakat onlar da otomatik hazır cevap vererek web sitesinde yazan talimatları gönderdi. Bu duruma şaşırmadım” yazdı. Bununla birlikte mesajını yeniden düzenleyen Reddit kullanıcısı Bethesda’nın kısa süre içinde kendisiyle tekrardan iletişime geçtiğini ve detayları sorduğunu vurguladı. Ancak son durum halen belli değil.

Bu arada Bethesda, Starfield için 1.7.36 güncellemesini yayınladı. Küçük bir güncelleme olan 1.7.36 genel olarak hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerse de FOV ayarının değiştirilmesini de sağlıyor. Yama notlarında FPS veya TPS kamera açısı fark etmeksizin oyuncuların FOV’u ayarlayabileceği belirtiliyor. Bethesda aslında 1.7.36 gibi küçük güncellemelerle bir yandan hataları çözerken diğer yandan büyük güncellemeler için de temel hazırlıyor. Bunu daha önceki oyunlarında da birçok kez yaptı. Belki bundan sonraki güncelleme daha kapsamlı olabilir.

Diablo 4’e sonunda istenen özelliklerden biri geliyor