Star Wars dizisi Andor’dan yeni fragman

Andor

31 Ağustos’ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak Star Wars dizisi Andor’dan yeni bir fragman yayınlandı.

Star Wars: The Rise of Skywalker ile tamamlanan en yeni Star Wars üçlemesinin hayal kırıklığı yaratması, Star Wars’un beyaz perdedeki yolculuğunu sekteye uğrattı. O dönem her yıl bir Star Wars filmi vizyona sokan Lucasfilm, bir süre Star Wars filmlerine ara verdi. Bu aranın 2024’e kadar sürmesi bekleniyor. Ancak bu izleyicilerin Star Wars’tan hepten mahrum kaldığı anlamına gelmiyor. Çünkü bu arada Star Wars dizileri izleyici ile buluştu. Önümüzdeki dönemde de buluşmaya devam edecek. Yakında yayınlanacak bu Star Wars dizilerinden biri de Andor olacak.

Bu ayın sonunda izleyiciler ile buluşacak olan Andor için meraklı bekleyiş sürerken, Lucasfilm diziden yeni bir fragman yayınladı. Dizi, Rogue One: A Star Wars Story filminin öncesinde geçiyor ve bu filmde tanıştığımız Cassian Andor karakterinin maceralarını anlatıyor. Filmde olduğu dizide de Cassian’a Diego Luna hayat veriyor.

andor 2

The Mandalorian, The Book of Boba-Fett ve Obi-Wan Kenobi gibi bu yeni dizi de Disney+ platformunda izleyici ile buluşacak. İlk sezonu 12 bölümden oluşan dizi 31 Ağustos’ta başlayacak. 31 Ağustos’ta iki bölüm birden yayınlanacak. Geri kalan bölümler ise haftalık olarak Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Yayınlanan fragmanlarıyla merak uyandıran dizi daha şimdiden ikinci sezon onayı almış durumda. Diziden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

YouTube Shorts videoları yapmak artık çok daha kolay