Yeni Star Wars filminin detayları ortaya çıktı

Star Wars

Lost’un yaratıcılarından Damon Lindelof’un senaryosunu yazdığı yeni Star Wars filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Sinema tarihinin en sevilen ve en başarılı serileri arasında yer alan Star Wars serisi, son dönemde televizyon tarafından oldukça iyi bir gidişat yakalamış durumda. Son yayınlanan Andor dizisi de hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Ancak sinema tarafına geldiğimizde karşımıza tam tersi bir tablo çıkıyor.

Tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüşen son üçlemenin ardından çok sayıda Star Wars filmi duyurulmuş olsa da şu ana kadar bunlardan hiçbiri hayata geçirilemedi. Neyse ki gelen son haberler, sinema tarafında da projelerin yavaş yavaş şekillenmeye başladığını gösteriyor. Bu hafta ortaya çıkan bilgiler, Lost ve Watchmen gibi sevilen dizilerin yaratıcısı olan Damon Lindelof’un yeni bir Star Wars filmi hazırladığını ve bu proje için somut adımlar atılmaya başlandığını ortaya çıkardı.

star2

Damon Lindelof imzası taşımasıyla merak uyandıran bu yeni film, Ms. Marvel dizisinin yönetmenlerinden Sharmeen Obaid-Chinoy’un yöneteceği bu hafta başında ortaya çıkmıştı. Bugün de bu filmin hikayesi hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Lindelof’un senaryosunu Justin Britt-Gibson (The Strain, The Counterpart) ile birlikte yazdığı bu yeni film, 2019 yılında çıkan Star Wars: The Rise of Skywalker’un sonrasında geçecek ama The Rise of Skywalker’a doğrudan bir devam filmi olmayacak. Bunun yerine bu evrende geçen yeni bir hikaye anlatacak. Yine de The Rise of Skywalker’dan tanıdığımız bazı karakterlerin bu yeni filmde karşımıza çıkma ihtimali bulunuyor.

PC oyunları hiç olmadığı kadar popüler