İki Star Wars filmi daha iptal edildi

Star Wars

Lucasfilm, daha önce duyurduğu iki Star Wars filmini daha rafa kaldırdı. Üstelik bunlardan biri Marvel’ın başındaki isim olan Kevin Feige’nin projesiydi.

Sinema tarihinin en sevilen ve en başarılı serileri arasında yer alan Star Wars serisi, son dönemde televizyon tarafında oldukça iyi bir gidişat yakalamış durumda. Özellikle şu sıralar üçüncü sezonuyla ekranlara gelen The Mandalorian dizisi, büyük bir başarıya imza attı. The Mandalorian’ın yanı sıra geçtiğimiz yıl yayınlanan Andor da hem izleyicilerin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Yani anlayacağınız TV tarafında işler iyi gidiyor. Ancak sinema tarafına geldiğimizde karşımıza çok farklı bir tablo çıkıyor.

Tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüşen son üçlemenin ardından çok sayıda Star Wars filmi duyurulmuş olsa da şu ana kadar bunlardan hiçbiri hayata geçirilemedi. Üstelik iptal edilen filmlere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Son dönemde üst üste iptal haberleriyle gündeme gelen Lucasfilm, bu hafta iki Star Wars filmini daha iptal etti. Üstelik iptal edilen bu projelerden birinin arkasında Marvel Sinematik Evreni’nin arkasındaki isim olan Kevin Feige vardı.

Star Wars Episode Viiiin ismi belli oldu88808 0

Marvel tarafından büyük bir başarıya imza atan Kevin Feige, büyük hayranı olduğu Star Wars evreninde bir filme imza atmak için birkaç yıldır çalışıyordu. Yapımcılığını üstleneceği filmin senaryosunu yazması için Michael Waldron (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)’ı görevlendirmişti. İşin içinde Feige’nin olması, bu projenin mutlaka hayata geçirileceğini düşündürüyordu. Ancak Lucasfilm bu hafta bu projenin de fişini çekti.

Bu hafta artık kesin olarak iptal edilen ikinci proje de Rogue Squadron oldu. Wonder Woman filmlerinin yönetmeni Patty Jenkins tarafından hazırlanan bu filmin asiler tarafındaki kahraman pilotlara odaklanması planlanıyordu.

Samsung katlanabilir telefon pazarını domine ediyor