The Mandalorian 3. sezondan ilk fragman

The Mandalorian 3. sezon

The Mandalorian’ın heyecanla beklenen 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Yeni sezon 2023’ün şubat ayında geliyor.

Şu sıralar Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde Disney’in D23 etkinliği gerçekleşiyor. Bu etkinlik kapsamında çeşitli projelerini tanıtan Disney, Star Wars panelinde de önemli paylaşımlar yaptı. D23’teki Star Wars panelinin asıl yıldızı ise tahmin edildiği gibi The Mandalorian oldu. Disney+’ta izleyici ile buluşan Star Wars dizisinin heyecanla beklenen 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı. D23 kapsamında yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

The Mandalorian tanıtım

Sevilen dizinin heyecanla beklenen üçüncü sezonu, 2023’ün şubat ayında Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Son olarak The Book of Boba-Fett’te gördüğümüz Mandalorian ve koruması altına aldığı Baby Yoda, nam-ı diğer Grogu, yeni sezonda da birlikte maceralarını sürdürecek. Ancak ikili bu kez yalnız olmayacak. Katee Sackhoff’un hayat verdiği Bo Katan karakteri de dizinin ikinci sezonunda yer alacak. Mandalorian ve Grogu, Bo Katan ve diğer Mandalorianlarla birlikte bir savaşın parçası olacak.

Görünen o ki Mandalorian yeni sezonda Bo Katan ile birlikte Mandalore gezegenini yeniden Mandalorianlara kazandırmak için mücadele verecek. Hatırlayacağınız gibi Mandalorian, 2. sezonda Darksaber adlı efsanevi kılıcı ele geçirmiş, böylece Mandalore gezegenini yönetecek kişi olabileceğini göstermişti.

2023’te yayınlanan tek Star Wars dizisi The Mandalorian olmayacak. Yine Disney+ tarafından hayata geçirilen Ahsoka dizisi de 2023’te izleyici ile buluşacak.

iPhone 14’ün Türkiye fiyatı dünyada da gündem oldu