Star Trek: Lower Decks üçüncü sezonu için tarih verildi

Star Trek: Lower Decks üçüncü sezonu için tarih verildi

Star Trek hayranları için müjdeli bir haber geldi. Animasyon dizisi Star Trek: Lower Deck, 25 Ağustos’ta geri dönecek. İşte tüm detaylar.

Üçüncü sezon 10 bölümden oluşuyor ve her perşembe yeni bir bölüm geliyor. Paramount+, geçen Ekim ayında programın hayranlarına yakında yeni sezonu sunacaklarını duyurmuştu. Yeni sezonda USS Cerritos’un mürettebatı, “hiç hayal bile edemeyecekleri şekillerde” test edilecek. Star Trek: Lower Deck yeni sezon haberi hayranlar için oldukça mutluluk verici bir haber diyebiliriz. Canlı aksiyon şovlarını tercih edenlerin ise sabırlı olmaları gerekecek, çünkü Star Trek: Picard ve Discovery’nin 2023’e kadar geri dönmesi beklenmiyor.

Star Trek: Lower Decks üçüncü sezonu için tarih verildi

Strange New Worlds’ün ilk sezonunun sonu, benzeri görülmemiş bir StarTrek yayınına da son vermişti. Bu yılın Ocak ayının başından bu yana her hafta yayınlanan bir gösterinin en az bir yeni bölümü vardı. Paramount, Star Trek: Lower Deck’in üçüncü sezonunun 25 Ağustos’tan itibaren Paramount+’da yayınlanmaya başlayacağını resmen onayladı. Dizinin uzun zamandır beklenen dönüşünün haberi, sezon için yeni bir afişin gelişiyle müjdelendi.

Afişe bakılırsa StarTrek Online’dan Mogai Heavy Warbird, StarTrek Nemesis’te ilk kez görülen Valdore Warbird’den büyük ölçüde ilham alan bir tasarım. Tek başına bu geminin biri mi yoksa diğeri mi olduğunu söylemek zor, ancak Picard’ın son sezonunun bu oyundan gemi tasarımlarını da getirdiği göz önüne alındığında beklentiler artıyor diyebiliriz.

Dolar Euro arasındaki makas kapandı! Peki şimdi ne olacak?