Google Pixel Buds Pro tasarımı netleşti

google

Google’ın son zamanlarda kablosuz kulaklık sektörüne her zamankinden daha fazla ilgi gösterdiği biliniyor. Görülen o ki ünlü teknoloji devi bu ilgisini yeni bir modelle daha göstermek niyetinde.

Google Pixel Buds Pro tasarımı netleşti. Kablosuz kulaklık pazarı, Google için bilinmezliklerle dolu bir mecra. Her ne kadar teknoloji devi daha önce bu alanda Google Pixel Buds gibi oldukça önemli bir model ile boy göstermiş olsa da, yine de teknoloji devinin Samsung ya da Apple gibi markalarla mücadele edebilmesi için epey çalışması gerekiyor.

Google, 90 milyon dolar ödemek zorunda kalacak

Bu durumun farkında olan Google ise, aradaki farkı bir an önce kapatabilmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. İşte şirket tarafından oldukça kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenen Google Pixel Buds Pro modeli de bu hedefin bir ürünü olacak.

Bununla birlikte, her ne kadar Google tarafından gerçekleştirilecek resmi tanıtıma artık sayılı günler kalmış olsa da, sızıntı hesapları da son güne kadar çalışmaya devam ediyor. Teknoloji dünyasının en önemli duyumcularından biri olan Evan Blass, yeni kablosuz kulaklığın görsellerini paylaşarak bir bakıma Google’ın sürprizini bozmuş oldu.

Google, internet servis sağlayıcıları ile ilgili problem yaşıyor!

Google Pixel Buds Pro tasarımı netleşti

Blass tarafından paylaşılan görsellere baktığımız zaman aslında yeni kulaklığın tasarım anlamında selefinden çok büyük farklar getirmediğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte Google Pixel Buds Pro modeliyle birlikte gelen aktif gürültü engelleme özelliği iki cihazı ayıran en önemli etmen olarak sayılabilir.

google

Ayrıca yeni modelle birlikte kablosuz kulaklığın hem kutu hem de kulaklığın kendisinin kullanım sürelerinin arttığını da hatırlatalım. Google’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, bu kablosuz kulaklık modelinin fiyatı ise 200 dolar civarında olacak.

SpaceX cephesinde korkunç olay! Uzay roketi patladı