Spider-Man 2 oyunundan yeni fragman yayınlandı

Marvel's Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 oyunundan yeni bir fragman daha yayınlandı. Heyecanla beklenen oyun, 20 Ekim’de oyunseverlerle buluşacak.

Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel’s Spider-Man oyunu, 2018 yılında oyun severlerle buluştu ve o yılın en beğenilen oyunlarından biri oldu. Satış rakamlarıyla Sony’nin yüzünü güldüren oyun, sadece 2018’in en iyi oyunlarından biri olmakla kalmadı, aynı zamanda bugüne kadar çıkan en iyi süper kahraman oyunlarından biri olarak da adını oyun tarihine yazdırdı. Bu yüzden bu ay oyunseverlerle buluşacak olan Marvel’s Spider-Man 2, bu yılın en heyecanla beklenen oyunları arasında yer alıyor.

Yeni Spider-Man oyununu önsiparişe açan Marvel, heyecanla beklenen oyundan yeni bir fragman daha yayınladı. 20 Ekim’de raflardaki yerini alacak oyun, daha önce de açıklandığı üzere PlayStation 5’e özel olacak.

Spider Man 2

Marvel’s Spider-Man 2’de Peter Parker’ın yanı sıra Miles Morales de oynanabilir karakter olarak yer alacak. Hatırlarsanız ilk oyunun çıkışından kısa süre sonra Miles Morales de ek paket ile oyun severlere sunulmuştu. Bu sayede daha önce ayrı ayrı oynama şansı yakaladığımız bu iki farklı Örümcek-Adam, bu kez aynı oyunda buluşacak.

Ancak bu yeni Spider-Man oyununun bir co-op oyunu, yani iki kişilik bir oyun olacağı anlamına gelmiyor. İlk oyundaki gibi devam oyunu da tek kişilik bir deneyim olarak tasarlanmış. Ancak GTA 4’te olduğu gibi oyuncular iki karakter arasında geçiş yaparak oyunu oynayacaklar.

Samsung Galaxy S24’ün yeni görselleri sızdırıldı