Marvel’s Spider-Man 2 duyuruldu! İşte çıkış tarihi

spiderman

Sony yeni Spider-Man oyununu tanıttı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen etkinlikte yeni nesil PlayStation konsoluna özel olarak gelecek olan Spider-Man 2 tanıtıldı. İşte detaylar.

Marvel’s Spider-Man 2 duyuruldu. Hatırlanacağı üzere Sony PS5 tanıtımında Spider-Man Miles Morales’i tanıtmıştı. Şimdi ise yeni nesil Spider-Man oyunu için kollar sıvandı.

Sony geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği PlayStation etkinliğinde, yalnızca PlayStation 5’e özel olarak geliştirilen Spider-Man oyununu tanıttı.

Hatırlanacağı üzere ilk Spider-Man oyununda Marvel evreninden tanıdığımız pek çok düşmanla yüzleşmiştik. Bunlar arasında Doctor Octopus’tan Scorpion’a kadar pek çok düşman vardı. Peki Spider-Man 2’deki rakibimiz kim olacak?

Marvel’s Spider-Man 2 duyuruldu! İşte çıkış tarihi

Yayınlanan yeni video oyunda karşımıza çıkacak rakibi de gösteriyor. Teaser videosu son derece kısa olmasına rağmen, Venom’un görünmesi Spider-Man fanlarını heyecanlandırmış durumda.

Sony oyunun 2023 yılında çıkacağını duyurdu. Yani en iyi ihtimalle bile oyunun çıkmasına 1.5 sene var. Muhtemelen yeni Spider-Man oyunu geliştirme aşamasının çok başlarında. Ne olursa olsun PS5 için en sağlam oyunlardan biri olacak diyebiliriz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Sony Marvel’s Spider-Man 2’nin yanı sıra Marvel’s Wolverine’i de duyurdu. Fakat bu oyuna ilişkin neredeyse hiçbir detay paylaşılmadı. Sadece Logan’ın bir barda otururken pençelerini çıkardığı kısa bir video izledik. Görünen o ki Marvel’s Wolverine, 2023’ten de sonra en iyi ihtimalle 2024 yılında satışa çıkacak.

Spotify, “Release Radar” playlistini sponsorluklara açıyor