Spider-Man – Kingpin savaşının videosu sızdı!

Spider-Man - Kingpin

PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek olan Spider-Man oyunundan yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Spider-Man – Kingpin savaşının videosunu sızdırıldı. Spider-Man – Kingpin videosunun Spoiler içerdiğini belirtelim.

PlayStation 4 için 7 Eylül 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Marvel’s Spider-Man, gelmiş geçmiş en iyi Spider-Man oyunu olmaya şimdiden aday gösteriliyor. PlayStation 1 döneminde çıkan oyunlarından sonra bir türlü dikiş tutturamayan Spider-Man, şeytanın bacağını bu yıl kıracak gibi görünüyor.

Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, Marvel’s Spider-Man hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Spider-Man temalı PlayStation 4 Pro sürümünün duyurulmasının ardından, bugün oyundan yeni videolar internete servis edildi.

Spider-Man temalı PlayStation 4 Pro ön siparişe sunuldu!

Reddit üzerinde paylaşılan yeni Marvel’s Spider-Man videosu ile Spider-Man – Kingpin savaşının olacağı kesinleşti. Bu savaşın olacağı zaten biliniyordu ancak 1vs1 şeklinde olacağı düşünülüyordu. Sızdırılan videoda sadece Kingpin’e karşı değil, Kingpin’in adamları ile de aynı anda dövüşeceğimiz görünüyor.

Oyunun son boss’u olacağı söylenen Kingpin, Spider-Man’i baya bi’ zorlayacak gibi görünüyor. Spoiler içeren bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Spider-Man – Kingpin savaşının videosu

Kingpin Boss Battle! from r/SpidermanPS4