Gears of War 4’ün Beklenen Fragmanı Geldi

gears of war 4

Gears of War efsanesi geri dönüyor. Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından biri olan Gears of War 4’ün ilk fragmanı nihayet yayınlandı.

Xbox One sahiplerine bu yıl en heyecanla beklediğiniz oyun hangisi diye sorsak, birçoğun cevabı Gears of War 4 olur şüphesiz. Xbox’ı Xbox yapan oyunlardan olan Gears of War serisi, bu yıl satışa çıkacak yeni oyunu ile yeni nesile tam anlamı ile geçiş yapacak. Oyunun haklarını satın alan Microsoft’un bünyesinde yer alan Coalition Games tarafından geliştirilen oyun için bekleyiş sürerken, merakla beklenen ilk fragman yayınlandı.

gears-of-war-4-could-be-much-more-of-a-horror-game-gears-of-war-395736

Microsoft ve Coalition Games tarafından yayınlanan ilk fragman oyunun hikayesi hakkında pek detay barındırmıyor. Ancak oyunun Epic Games’siz aynı olmayacağını düşünen hayranlarını oldukça memnun edecek detaylar barındırıyor. Serinin kökleriyle bağlarını koparmayan yeni oyun, ilk üç oyunun ana kahramanı olan Marcus Fenix’in oğlu olan JD Fenix’in hikayesini anlatıyor. Fragman da Marcus ve oğlu arasındaki ilişkiyi ön plana çıkarıyor. Oyunun çok konuşulan savaş mekanikleri ise bu ilk fragmanda görülmüyor. Bu yılın en heyecan verici oyunlarından biri olan Gears of War 4, 11 Ekim’de satışa çıkacak.

[wpdevart_youtube]o3f8VgQ_dqk[/wpdevart_youtube]