Spider Man 2 İçin Beklenen Haber 2024’e Ertelendi

Spider Man 2 İçin Beklenen Haber 2024'e Ertelendi

Spider Man 2 oyunu için beklenen mod şimdi 2024 yılına ertelendi. İşte tüm detaylar.

Spider Man 2 oyunu için beklenen mod ile ilgili haberler gelmeye başladı. Ekim ayında Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man 2’yi New Game+ ve sesli açıklamalar gibi temel özellikler olmadan piyasaya sürdü. Oyunun yayınlanmasından hemen önce Insomniac’ın topluluk ve pazarlama direktörü James Stevenson, eksik güncellemelerin 2023 sonundan önce gelmesi “gerektiğini” paylaştı. Ancak Insomniac şimdi bir sonraki Marvel’s Spider-Man 2 güncellemesi hakkında bir açıklama yayınladı. Görünüşe göre beklenen özellikler 2024 başında gelecek.

Spider Man 2 İçin Beklenen Haber 2024'e Ertelendi

Insomniac, X ile ilgili haberi paylaştı: “Oyuncuların, Yeni Oyun+ ve Sesli Açıklamalar gibi daha pek çok özelliği sabırsızlıkla beklediklerini biliyoruz. Bu özellikler üzerinde dikkatli bir şekilde çalışıyoruz ve kalitenin standartlarımıza uygun olduğundan emin olmak için daha fazla teste ihtiyacımız var. Şimdi bir sonraki oyun güncellemesi için 2024’ün başlarını hedefliyoruz ve çıkışına yaklaştıkça özelliklerin tamamını içeren bir liste yayınlayacağız.”

Insomniac, Spider Man 2’ye “çok talep edilen özellikler” eklediklerini de açıkladı. Pek çok kullanıcı da bu gecikme haberini iyi karşıladı ve şirkete olan desteklerini belirttiler.  Orijinal Marvel’s Spider-Man oyunu, oyuncuların önceki oyun sırasında edindikleri öğeleri koruyarak oyuna baştan başlamalarına olanak tanıyan New Game+ özelliğine sahip. Ancak birkaç eksik özelliğe rağmen oyunun hayranları Marvel’s Spider-Man 2’nin de büyük hayranı oldu.

Apple iOS 17.3’ün Cihaz Koruması, iPhone Hırsızlarının Hayatını Zorlaştıracak