Samsung Galaxy S24’ün yeni görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S24

18 Ocak’ta resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S24’ün sızdırılan yeni görselleri, telefonun iPhone’u andıran bir tasarıma sahip olacağını gösterdi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıcılarla buluşturacak. Ancak daha şimdiden Galaxy S serisinin en yeni üyeleri hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Son haftalarda gelen sızıntıları sayesinde teknik özelliklerine dair ilk detayları öğrenme şansı yakaladığımız Samsung Galaxy S24, bu kez de sızdırılan yeni görselleriyle gündeme taşındı. Sızdırılan bu yeni görselleri, telefonun tasarımının daha net bir şekilde görülmesini sağladı.

OnLeaks tarafından paylaşılan 360 derecelik video ve yeni görseller, Samsung Galaxy S24’ün öncülüne kıyasla daha keskin hatlara sahip olacağını gösteriyor. Galaxy S24’ün kıvrımlı tasarımını bu düz tasarımla değiştirmesi, Samsung’un yeni amiral gemisini iPhone 15’e daha benzer bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

samsung galaxy s24

Samsung Galaxy S24, öncülü gibi 6.1 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ancak OnLeaks tarafından paylaşılan bilgilere göre telefonun boyutları Galaxy S23’ten farklı olacak. Galaxy 24’ün boyutlarının 147 x 70.5 x 7.6 mm olacağı söyleniyor.

Samsung önceki yıllarda telefonunu farklı bölgelerde farklı yonga setleriyle piyasaya sürüyor olsa da Galaxy S24 serisinde bu durum değişecek. Samsung yeni amiral gemisi akıllı telefonunu dünyanın her yerinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle piyasaya sürecek.

 

iPhone 15 Pro’nun neden ısındığı belli oldu