Sony PS5 Slim üzerinde çalışıyor olabilir

PS5 güncellemesi TikTok benzeri bir düzenleyici getiriyor!

Konsol sektöründeki dev isimlerden biri olan Sony, şu sıralar PlayStation 5’in slim versiyonu üzerinde çalışıyor olabilir. İşte konu ile ilgili detaylar.

Sony PS5 Slim üzerinde çalışıyor olabilir. Oyun konsolu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de şüphesiz Sony olacaktır. PlayStation markasıyla konsol sektöründe önemli bir paya sahip olan Sony, yeni nesil konsolunu 2020’nin ilk yarısında satışa sunmuştu.

PS5 güncellemesi TikTok benzeri bir düzenleyici getiriyor!

PlayStation 5 satışa çıkalı yaklaşık olarak 1.5 sene geçti. Doğal olarak konsolun slim versiyonu ile ilgili dedikodular da artmaya başladı.

Konsol sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Sony’nin genel bir satış poklitikası bulunuyor. Öncelikli olarak konsolun hantal ve büyük bir versiyonu satışa sunuluyor. İlerleyen yıllarda ise donanım büyük oranda aynı kalsa da kasa tarzında değişikliğe gidiliyor ve slim versiyon tanıtılıyor.

PS5 güncellemesi beklenen özelliği getiriyor

Sony PS5 Slim üzerinde çalışıyor olabilir

Bu durum tüm PlayStation konsollarında bu şekilde işledi. Hatta PlayStation 3’te iki farklı slim kasa satışa çıkmıştı. Peki PlayStation 5 için ilk slim kasa ne zaman satışa çıkacak. Malum hali hazırda satışta olan kasa bir hayli büyük ve hantal. Dolayısıyla pek çok oyun sever slim kasanın çıkmasını bekliyor olabilir.

Sony adeta şov yaptı

Sızdırılan son bilgilere göre Sony, yeni slim kasa üzerindeki çalışmalara başlamış durumda. Hatta büyük bir aksilik yaşanmazsa PS5’in ilk slim versiyonunun 2024’te satışa sunulacağı iddia ediliyor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Ücretli Twitter mavi tik alma