Oppo A58 özellikleri sızdırıldı

Oppo A58 özellikleri

Akıllı telefon dünyasındaki önde gelen isimlerden biri olan Oppo yeni cihazı A58 ile orta segmentteki müşteri kitlesine hitap edecek. İşte tüm detaylar.

Oppo A58 özellikleri sızdırıldı. Türkiye’de de uzun bir süredir kurumsal olarak hizmet veren Oppo, orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden biri olan Oppo, 2021 yılında pek çok cihaz satışa çıkarmıştı. Fakat aynı durum 2022 yılında devam etmedi.

Oppo A58 özellikleri

Geçtiğimiz yıla nazaran daha sınırlı bir model sayısı ile karşımıza çıkan Oppo, yıl bitmeden model yelpazesine birkaç cihaz daha eklemek istiyor.

Şu sıralar Oppo orta segmente hitap eden yeni bir model satışa sunmayı planlıyor. Ortaya çıkan son söylentilere göre Çinli üretici önümüzdeki süreçte A58 modelini satışa sunacak.

Oppo A58 özellikleri

Oppo A58 özellikleri sızdırıldı

Sızıntılara göre Oppo’nun yeni cihazı gücünü Dimensity 700 yongasından alacak. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 128GB. Dileyen müşteriler için 8GB’lık RAM opsiyonu da bulunuyor.

Oppo A58 özellikleri

720 x 1612 piksel çözünürlüğünde 6.56 inçlik IPS LCD ekranla gelen telefon 4000 mAh’lık ortalama bir bataryadan beslenecek. Telefonun arka yüzünde 50MP’lik ana kameraya 2 MP’lik derinlik kamerası eşlin ediyor. Ön yüzde ise 8MP’lik selfie kamerası bulunuyor. 33W hızlı şarj desteğine de sahip olan telefonun siyah, mavi ve violet olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor. Telefonun fiyatı ise şimdilik belirsiz.

Galaxy S23 tasarımı sızdırıldı! Tanıtım tarihi de belli oldu!