Solana ve Cardano büyük yükseliş kaydetti: Yatırımcılar umutlu

Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı

Solana ve Cardano en hızlı yükselen kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Özellikle bu hafta çok iyi gelişmeler kaydettiklerini görüyoruz.

Dünyanın en büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan Solana ve Cardano hızla yükselmeye devam ediyor. Kripto para piyasasında toparlanma devam ettiği sürece bu yükselişin kalıcı olarak yer edineceği tahmin ediliyor. Jeopolitik savaşlar ve bazı makroekonomik etmenler nedeniyle kripto para piyasası sürekli sallanıyor.

Bitcoin ani bir şekilde yükselerek 45 bin doları bile aştı. Fakat şu sıralar yaşanan hızlı değişimler nedeniyle yeniden 35 bin dolar düzeyi görülebilir. Özellikle son dönemlerde dijital varlıkların çok hızlı bir değişim yaşadığını görüyoruz. Solana ile Cardano ise daha hızlı yükselerek tepki verdi

Solana ve Cardano fiyat hareketleri

Solana birçok kişi tarafından Ethereum katili olarak görülüyor. Kasım ayında en yüksek seviyelerine kadar ulaşan bu kripto para birimi şimdilerde yeni bir ivme kazandı. 100 dolar seviyesine ulaşması onun gücünü gösteriyor. Son 24 saatte yüzde 11 seviyelerinde artış göstermesi bunun en önemli kanıtı.

Solana ve Cardano

Cardano ise bir diğer hızlı yükseliş yakalayan kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Sadece bir gün içerisinde yüzde 12 seviyesinde yükseliş elde etti. Uzmanlar Cardano için daha şimdiden 2 dolar hedefini koydular bile. Fakat buna ulaşması için Bitcoin en az 55 bin dolara yükselmeli.

Elon Musk bu sefer işin içine Ethereum’u da kattı

 

Solana ve Cardano için olumlu bir hava hakim. Bu ikilinin yapacakları yeni en yüksek seviye rekoru dijital varlık piyasasını önemli ölçüde güçlendirecektir. Peki siz bu ikili hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.