Bitcoin kırılgan piyasada ayakta kalamıyor: Blockchain devi tehlikede

Bitcoin 5 yıl sonra

Bitcoin kırılgan piyasada büyük zorluklar yaşıyor. Bu durum sürekli olarak fiyat hareketlerine neden oluyor. Özellikle ABD Merkez Bankası tarafından alınan kararlar büyük kafa karışıklığı yarattı.

Bitcoin kırılgan piyasada güçlü bir şekilde durabilmek için sürekli olarak kendisine yatırımcı çekmek zorunda. Ancak bu boğa sezonu olmadan ne yazık ki pek mümkün değil. FED başkanı Jerome Powell tarafından yapılan açıklamalar hiç kolay bir yıl olmayacağını gösteriyor.

Kripto para devi ABD Merkez Bankası tarafından yapılacak açıklamaları bekliyordu. Faizin sabit bırakılması ile birlikte büyük bir endişe havası hakim oldu. Kripto paraların adeta kan kırmızısına dönmesi büyük oranda FED ile alakalı. Yapılan açıklamaların hemen ardından düşüş trendi iyice kesinleşmiş oldu.

Bitcoin kırılgan piyasada ayakta duramıyor

Blockchain teknolojisinin en önemli ürünü olarak görülen Bitcoin 34 bin doların altına düşmüştü. Ancak hızlı bir şekilde toparlandı ve 38 bin doları bile aştı. Fakat ABD Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamalar kripto para devinin yeniden değer kaybetmesine neden oldu.

Bitcoin kırılgan piyasada

BTC yeniden 36 bin dolar seviyelerine gerilerken diğer kripto para birimlerinin yine benzer şekilde düşüş yaşadığını görüyoruz. Solana, Cardano ve Ripple gibi birçok kripto para birimi yüzde 10 seviyelerine kadar geriledi. Bu durum kripto para birimlerinin büyük zarara yol açmasına neden oldu.

Bitcoin ve Ethereum 2030 yılında ne kadar olacak?

Bitcoin kırılgan piyasada güçlü durmaya çalışırken bunu pek başaramıyor. Onun geriye doğru çekilmesi ile birlikte diğer tüm kripto para birimlerinde geriye doğru düşüş gerçekleşiyor. Peki sizce Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto para birimlerinde nasıl bir gelişme yaşanacak?