Bloodborne Dedikodularına Noktayı Koydu

bloodborne 1

Bloodborne’un yıllardır PC ve PS5’e geleceği söylendi. Farklı kaynaklardan iddialar ortaya atıldı. Game Informer’ın editörlerinden Imran Khan sonunda bu durumu açıklığa kavuşturdu.

Imran Khan, Resetera forumlarında ilginç bir bilgi paylaştı. Khan, bir dönem Bloodborne‘un PC/PS5 sürümü için çalışmaların olduğunu ancak yıllardır herhangi bir şey duymadığını belirtti. Sony ve FromSoftware’ın neden projeden vazgeçtiği belli değil. Fakat Bloodborne’un PC/PS5 sürümünün pek bir getirisinin olmayacağı, ikinci oyun üzerinde çalışıldığı için Remaster/Remake’in rafa kaldırıldığı şeklinde bir takım spekülasyonlar var. Tabii ki söylenenlerin ne kadarı doğru bilemiyoruz.

bloodborne

Geçtiğimiz haftalarda ilginç bir dedikodu ortaya çıktı. Reddit’te Spare_Gur9276 nickli kullanıcı Bloodborne Remake’in yolda olduğunu ileri sürdü. Oyunun 2026’nın 4. çeyreğinde çıkacağını söyledi. Ancak Spare_Gur9276 bilinen bir kaynak değil. Bu yüzden Reddit’te dedikodunun yalan olduğu yorumları yapıldı.

IGN’in haberine göre FromSoftware karakter tasarımı, prodüksiyon, programlama, oyun planlama, ses ve daha birçok departman için iş ilanı verdi. Bu durum Japon geliştiricinin büyüdüğünü ve daha fazla proje üretmek istediğini işaret ediyor. Sektör eleştirmenleri de stüdyonun birkaç farklı oyun geliştirmeye başladığını belirtiyor. Şirketin resmi olarak geliştirmekte olduğu bilinen tek projesi Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC’si. SteamDB’deki son güncellemelere göre Elden Ring’in DLC’si yakın zamanda açıklanabilir.

Elden Ring Cephesinde Yeni Hareketlilik Var