Silent Hill 2 Remake Ertelenmiş Olabilir mi?

123 13

Silent Hill 2 Remake hakkında ilginç bir durum yaşandı. Amazon’da oyunun çıkış tarihi değişti.

Merakla beklenen oyunlardan biri olan Silent Hill 2 Remake için bu aralar işler pek yolunda gitmiyor. Oynanış videosuyla tartışmalara neden olan yapımın ertelenmiş olabileceğine dair yorumlar yapılıyor. Çünkü Amazon’da SH2 Remake’in çıkış tarihi 2025 Aralık olarak değişti. Normalde çıkış tarihi 2024 Aralık’tı. Bu durum keskin gözlerden kaçmadı. Bazı oyuncular oyunun sessizce ertelenmiş olabileceğini iddia ederken, bazıları ise ortada bir yanlışlık olduğunu düşünüyor. Amazon ya da Konami’den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

silent hill 2 remake

Bloober Team stüdyosunun başkanı Piotr Babieno, Silent Hill 2 Remake’in eleştirilen oynanış videosuna açıklık getirdi. Videonun Konami tarafından hazırlandığı ve oyunun ruhunu yansıtmadığını vurguladı. Babieno yaptığı açıklamada, “İşin pazarlama kısmından biz sorumlu değiliz, ortağımız Konami sorumlu. Bu video ne bir zamanların ruhunu (Orijinal oyunu kastediyor) ne de bizim üzerinde çalıştığımız projenin ruhunu yansıtmıyor. 22 yıl önce ortaya çıkan romantik vizyonu ve gerilim dolu atmosferi yansıtmaya çalışıyoruz. Oyuncuların gerçek oyunu ve oynanışı gördüğünde farklı değerlendireceğini düşünüyoruz” dedi.

Bloober Team’in başkanı serinin hayranlarından umut dolu mesajlar aldıklarını da söyledi ve “SH2 Remake’te Unreal Engine 5’in tüm yeteneklerini kullandığımızdan emin olabilirsiniz” diyerek grafikler konusunda endişeli olan oyuncuların yüreğine su serpti.

Gözcüler’in İlk Fragmanı Yayınlandı