Konami Silent Hill Transmission Etkinliğini Duyurdu

silent hill 2 1

Bir süredir Silent Hill 2 Remake hakkında yeni bir haber gündeme gelmiyordu. Konami bu duruma son verdi ve yeni bir etkinlik olacağını açıkladı. Silent Hill Transmission ne zaman gerçekleşecek? İşte detaylar…

Summer Games Fest ve farklı etkinlikler konuşulurken Konami de Silent Hill Transmission isimli yeni etkinliğini duyurdu. Konami X’te ya da eski adıyla Twitter’da yaptığı açıklamada Silent Hill Transmission’ın 30 Mayıs Perşembe günü yapılacağını belirtti. Japon firma merakla beklenen Silent Hill 2 Remake, yeni film ve diğer Silent Hill projeleri hakkında yeni ayrıntılar paylaşacak. Zaten Silent Hill 2 Remake’le ilgili son dönemlerde yeni bir gelişme olmamıştı. Bu etkinlik oyunun gidişatının ne durumda olduğunu öğrenmek için harika olacak.

silent hill 2 remake

SH2 Remake ilk olarak Ekim 2022’de duyuruldu ve o zamandan beri oyun hakkında az açıklama yapıldı. Geçtiğimiz şubat ayında SH2 Remake’in videosu yayınlandı ve oldukça da tepki topladı. Serinin fanları videoda grafiklerin, dövüş mekaniklerinin kötü göründüğünü, hatta oyunun psikolojik korku oyunu olmaktan çıkıp aksiyona dönmüş olduğunu söyledi. Fakat geliştirici stüdyo Bloober Team’in başkanı Piotr Babieno videonun Konami tarafından hazırlandığı açıkladı ve oyunun ruhuna sadık kalacağı konusunda söz verdi.

SH2 Remake’in bu sene sonunda çıkacağı söyleniyor. Muhtemelen Silent Hill Transmission etkinliğinde de resmi çıkış tarihi açıklanacaktır. Yine de bu konuyla ilgili bazı cılız dedikodular var. İsimsiz endüstri kaynaklarına dayandırılan bir raporda oyunun aslında 2024 sonuna kalmadan çıkması için planlandığı, fakat yaşanan bir takım sorunlardan dolayı yıl sonuna ertelendiği iddia ediliyor. Belki 2025 başına bile ertelenebilir. Çıkış tarihinin ne olacağını yarın öğreneceğiz. Etkinlikte oyunla ilgili uzun oynanış videosunun gösterilmesi de bekleniyor.

iOS 18’de Yer Alacak Yapay Zeka Özellikleri Nedir?