Silent Hill serisinin yeni Remake oyunları yolda

silent hill

Konami, Silent Hill 2 Remake dışında serinin diğer oyunlarını da Remake olarak çıkarmayı planlıyor.

Konami, Silent Hill serisini yeniden canlandırma planlarını geçtiğimiz sene Silent Hill Transmission etkinliğinde açıkladı. SH 2 Remake ve seriyle bağlantılı yeni oyunların yolda olduğunu duyurdu. Fakat şirketin yeni mali raporuna göre serinin diğer oyunları da Remake olarak geliştiriliyor. Raporda yer alan açıklamada, “Silent Hill serisinin Remake’leri ve yeni oyunları üzerinde özenle çalışıyoruz” ifadesi kullanılmış. Bu durum SH 1, 3 veya 4. oyun The Room’un Remake olabileceğini akıllara getirdi. Fakat Konami konuyla ilgili ekstra başka açıklama yapmadı.

SH2 Remake, Bloober Team isimli Polonyalı stüdyo tarafından geliştiriliyor. İddia edilenlere göre Team Silent’ten birkaç kişi SH2 Remake için danışmanlık yapmış. Bu kişilerin diğer Remake oyunlarında da danışman olarak görev aldığı söyleniyor.

silent hill

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ne zaman geliyor?

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılması ve 2018’de çıkan Metal Gear Survive’ın beklentinin altında kalmasından sonra Metal Gear serisinin geleceği karanlıkta kalmıştı. Fakat Konami, Silent Hill serisinde yaptığı gibi Metal Gear’ı da ayağa kaldıracak yeni bir planı uygulamaya koyuldu. Böylece Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ortaya çıktı. MGS 3’ün yeniden yapımı olan MGS Delta: Snake Eater, orijinal oyuna tamamen sadık kalan bir yapım olarak vurgulanıyor. Orijinal oyundaki sesler kullanılıyor. MGS 3 Remake’in veya asıl adıyla MGS Delta: Snake Eater’ın 2024’te çıkması bekleniyor. Oyun PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında satışa sunulacak.

Çin sağır doğan bazı çocuklar gen terapisi geliştirdi!