Shades of Rayna’nın yeni sezonu Underworld 10 yayınlandı

Shades of Rayna

Oynaması ücretsiz, aksiyon rol yapma oyunu Shades of Rayna, yeni sezonunu oyuncularla buluşturdu.

Underworld oyuna eklenen yeni bir oyun modu. Ana hikaye bittikten sonra maceraya devam edilen oyun sonu modlarından olan Underworld, sonu olmayan ve sürekli büyüyen bir zindan.

Oyuncular, her zorluğu geçtiklerinde bir üst zorluğa erişim sağlıyorlar ve online liderlik sıralamasında diğer oyuncular ile mücadele ediyorlar.

 Shades of Rayna

Yeni Sezon Hakkında

Underworld sezonu 2 ay boyunca oyuncularla birlikte olacak. Yeni eklenen oyun moduna ek olarak birçok yeni eşya, yeniden tasarlanan haritalar, yeni görevler, yeni bir boss ve oyun için yapılan birçok denge düzenlemesi bu sezon güncellemesi ile oyunculara sunuldu.

Sezon güncellemesinin yanı sıra, düzenli olarak oyuna güncellemeler yapılarak iyileştirmeler ve eklemeler sağlanıyor. Oyunculardan gelen geri dönüşümler ve öneriler baz alınıyor.

Shades of Rayna Hakkında

Shades of Rayna, tek geliştiricinin 2 yıldır geliştirdiği, erken erişimde ve ücretsiz olan bir aksiyon rol yapma oyunu. Oyunun amacı, sürekli güçlenerek daha güçlü düşmanları alt etmek.

Oyunun en büyük özelliği, kendi özgü bir karakter gelişim sisteminin olması, çok zengin bir ganimet havuzunun olması ve çok çeşitli oyun sonu modlarına sahip olması.

Şu anda 0.7 yaması yayınlanan oyun, 3 büyük güncellemenin ardından 2024 yılının ortalarında tam sürüme geçmeyi amaçlıyor.

Kasko’da cam değişimi teminat altında mı?