Faturasız kullanıcılar Gold ayrıcalığıyla kazanacak

Gold

Faturasız hat kullanıcılarına özel ayrıcalıklar ve hediyeler sunan yeni üyelik programı Gold ’u tanıtan Turkcell; 5 GB internet, 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliği, GB kazandırma garantili ‘Ekstra Salla Kazan’ hakkı ve daha birçok farklı avantajı müjdeledi.

Kullandığı paket ne olursa olsun, Gold üyelik adımlarını tamamlayan faturasız hat sahibi Turkcell’liler, yeni üyelik ile birçok avantajdan yararlanma şansı yakalayacak.

Gold

5 GB internet hediye

Gold üyeliğini aktif hale getiren Turkcell kullanıcıları, 90 gün boyunca avantajlarla dolu altın üyelik hediyelerinden faydalanabilecek. Kampanyaya dahil olanlar, her  döneminde istedikleri zaman kullanabilecekleri bir ay geçerli 5 GB internet kazanacak. Ayrıca 250 TL ve üzeri paket yüklemelerinde otomatik olarak haftalık 2 GB internet hediyesi tanımlanacak. Üyeler, sadece kendilerine avantajlar sağlamakla kalmayacak, sevdiklerine de GB hediyeleri gönderme şansına sahip olacak. Kullanıcılar, ayrıcalıklarını Turkcell uygulamasında Hediye Havuzu sayfasındaki  Üyelik sekmesinden aktifleştirebilecek.

YouTube Premium 3 ay ücretsiz

Üyelik kapsamında 3 ay geçerli ücretsiz YouTube Premium üyeliği de müşterilere sunuluyor. Avantajdan daha önce hiç YouTube Music Premium veya YouTube Premium abonesi olmamış Gold kullanıcılar yararlanabilecek. Üyeler, her ay GB garantili ‘Ek Salla Kazan’ hakkı da elde edecek ve üstelik çağrı merkezi temsilcilerine de öncelikli bağlanma ayrıcalığına sahip olacak. Ayrıca Caribou mağazalarında da ücretsiz kahve keyfi yaşayan  kullanıcılar, Turkcell uygulamasındaki Hediye Havuzu sekmesinden ücretsiz kahve için SMS şifresini kolayca alabiliyor.

Yaz rehaveti adeta kripto paralara da çöktü