Diablo 4’ü Souls Türünde Oyuna Çevirdi!

diablo 4

Diablo 4’ün Abattoir of Zir güncellemesi kısa süre önce oyuncularla buluştu. Fakat yeni içerik birçok oyuncuyu bezdirdi.

Diablo 4‘ün 2. sezonu genel olarak beğenildi. Yeni sezonla birlikte Diablo 4’ü bırakan bazı oyuncular bile geri döndü. Fakat Abattoir of Zir güncellemesi durumu yine tersine çevirmiş görünüyor. Son günlerde Reddit ve Blizzard forumlarında şikayet başlıkları açıldı. HipGamer nickli kullanıcının Reddit’te açtığı başlık birçok oyuncunun Abattoir of Zir yüzünden Diablo 4’ten soğuduğunu ortaya koydu.

HipGamer Reddit’te şu yorumda bulundu: “Blizzard’ın hakkını yememek lazım. Gerçekten eğlenceli sezon hazırlamış. Fakat Abattoir of Zir’i yapmak zorunda hissetmiyorum. 100. seviye Necromancer karakterim var, ama 100. seviye kabus zindanını bile tek başıma bitiremiyorum. Çünkü daha iyi eşyalar toplamam lazım.

Abattoir of Zir’de 25 seviyenin tamamını geçemeyeceğim, bunun farkındayım. Normal bir oyuncuyum ve bu oyunu zevk için oynuyorum. Açıkçası daha iyi ganimetler bulup, özel bir glyph için zamanımı harcamak istemiyorum.”

Diablo 4

Konuya cevap veren oyuncuların birçoğu Abattoir of Zir için ekstra uğraşmak istemediklerini dile getirdi. Bir kullanıcı yaptığı yorumda, “Zaten çok zorlu. Diablo 4’ü Souls türünde oyuna çevirdi. Souls oyunu oynamak istemiyorum. Bununla neden vakit kaybedeyim ki?” dedi. Bu yoruma da oyunculardan destek geldi.

Reddit’teki başka bir gönderiye göre Abattoir of Zir’deki özel paragon glyph’ini 50. seviyeye yükseltmek için ortalama olarak 325 saat harcamak gerekiyor. Glyph’in maksimum seviyesi ise 200. Hem zorlu zindan hem de daha fazla zaman harcamak çoğu oyuncuyu pes ettirmiş durumda.

Fallout 4’ün Yeni Nesil Güncellemesi Ertelendi