Sea of Thieves’in PS5’e Geleceği Tarih Belli Oldu

Sea of Thieves

Xbox’ın en sevilen oyunlarından olan Sea of Thieves’in PlayStation 5’e geleceği tarih açıklandı. PS5 sahiplerinin bekleyişi çok yakında sona erecek.

Bildiğiniz gibi son dönemde oyun dünyasında rekabet sahası epey değişmiş durumda. Bir dönem Sony ile Microsoft arasındaki rekabetin en belirleyici unsuru olan konsola özel oyunlar, bugün artık yavaş yavaş önemini kaybediyor. Onun yerini ise Xbox Game Pass, PlayStation Plus, Steam benzeri oyun platformları alıyor. Sony ve Microsoft da bu durumun farkında olduğu için son dönemde konsola özel oyunlarını da rakip platformlara getirmeye başladı. Özellikle Xbox, pek çok oyununu PlayStation’a da getirmeye hazırlanıyor.

Sea of Thieves 2

Yakında PlayStation 5’e gelecek bu oyunlardan biri de Xbox’ın en dikkat çekici oyunlarından biri olan Sea of Thieves olacak. 2018 yılında çıktığı günden beri oyunseverlerden büyük ilgi gören Sea of Thieves’in PS5’e geleceği bir süre önce açıklanmıştı. Dün de oyunun PlayStation 5’e geliş tarihi belli oldu.

Oyunseverlerin kendi gemileri ve mürettebatlarıyla açık denizde eğlenceli bir maceraya atıldığı Sea of Thieves, 30 Nisan’da PlayStation 5’e de gelecek. Üstelik oyun cross-platform özelliği de sunacak. Yani oyunu PlayStation 5’ten oynayanlar, Xbox ya da PC’de oynayanlarla birlikte aynı oturumda bulunabilecekler. Bu tarz çok oyunculu çevrimiçi oyunlar için cross-platform özelliği oldukça önemli.

Meizu Akıllı Telefon Pazarından Çekiliyor