Xbox’ın Kaderi Yakında Belli Olacak

xbox 2 1

Kısa süre önce ortaya çıkan Xbox dedikoduları gündemde bomba etkisi yarattı. Söylentilere nokta koyacak olan resmi açıklamalar için tarih verildi.

Microsoft tarafından yapılan duyuruya göre 15 Şubat Perşembe günü özel bir Xbox podcast yayını gerçekleşecek. Bu özel bölümde Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer, Başkan Sarah Bond ve Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty yer alacak. Bahsettiğimiz üst düzey isimler markayla ilgili planları ve güncellemeleri anlatacak. Phil Spencer geçen hafta Twitter’da yaptığı açıklamada markanın geleceğine yönelik yeni vizyonlarını tanıtacaklarını söylemişti.

xbox 2

Xbox oyunlarının PlayStation ve Switch’e geleceği rivayet ediliyor. Dedikodu fitilinin ateşlenmesi bu sene başında gerçekleşti. Microsoft’un Hi-Fi Rush’ı PlayStation ve Switch’e çıkarmayı planladığı ileri sürüldü. Daha sonra Sea of Thieves’ın da diğer platformlarda çıkacağı iddia edildi. Starfield, Indiana Jones and the Great Circle ve Gears of War serisinin de PlayStation’a geleceğine dair raporlar yayınlandı.

Diğer yandan bazı içerik üreticileri markadan desteğini çektiğini açıkladı. Bu isimler arasında Microsoft’tan Phil Spencer ve Sarah Bond gibi üst düzey kişilerin takip ettiği fenomenler yer alıyor. Reddit ve sosyal medyada konsolunu PlayStation 5 veya Switch’le takas ettiğini ya da satılığa çıkardığını söyleyen kullanıcılar var.

iPhone 16 Pro Max Uzun Pil Ömrüne Sahip Olacak