Samsung, katlanabilir akıllı telefonları için güncelleme yayınladı

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 üretimine başlıyor

Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü kısa bir süre duyurmuştu. Şimdi şirket bu ve diğer katlanabilir cihazlar için güncelleme yayınladı.

Samsung yeni geliştirimelerini OneUI 4.1.1 güncellemesi ile beraberZ Fold 3, Z Fold 2 ve Z Fold’un yanı sıra Z Flip 3, Z Flip 2 ve Z Flip gibi önceki nesil katlanabilir cihazlara getiriyor.

Güncelleme ile beraber Görev Çubuğu özelliğini tüm katlanabilir telefonlara getiriyor. Bu özellik ihtiyacınız olan her şeye kolayca erişebileceğiniz, ekranın alt ortasındaki PC benzeri bir görev çubuğu olarak işlev görüyor.

Samsung

Ayrıca, Görev Çubuğundan açmak istediğiniz herhangi bir uygulamayı zaten açık olan bir uygulamanın üzerine sürükleyip bırakabilirsiniz; bu, uygulamanın bölünmüş bir görünümde açılmasını sağlıyor. Güncelleme ayrıca öznenin çekimi aynı anda kapak ekranında görmesini sağlayan Çift Önizleme’yi de içeriyor.

Galaxy Z Flip serisinde Quick Shot, kapak ekranında önizlemeyi görmenizi ve görüntüleri orjinal boyutlara taşımasına izin veriyor. Galaxy Z Flip serisi, One UI 4.1.1 ile telefonunuzun kilidini açmadan daha fazlasını başarmanıza olanak tanıyan yeni Kapak Ekranı özelliklerine kavuşuyor. Yeni Hızlı Ayar seçenekleri arasında Wi-Fi, Bluetooth, uçak modu ve bir el feneri bulunuyor.

Güncelleme ayrıca 1 Ağustos güvenlik yamasını da içeriyor. Güncelleme dün itibariyle tüm dünyadaki tüm kullanıcılar için dağıtılmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde tüm Samsung katlanabilir modellerine ulaşması bekleniyor.