Galaxy Z Flip yeni nesilde çok daha farklı olacak

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Teknoloji devi Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip4 ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Galaxy Z Flip yeni nesilde çok daha farklı olacak! Display Suppy Chain Consultants CEO’su Ross Young Twitter üzerinden yayınlanan bir rapor paylaştı. Paylaşılan rapora göre Samsung’un Galaxy Z Flip4 için çok daha büyük bir ilk ekran paneli siparişi almayı beklediği belirtiliyor.

Young’a göre, Samsung Display sipariş edilen ekran panellerini Nisan ayında göndermeye başlamayı hedefliyor ancak sevkiyat hacminin Samsung Display‘in 2021’de Galaxy Z Flip3 için ilk ekran sevkiyatından yaklaşık %60 daha yüksek olması bekleniyor.

Samsung katlanabilir cihazları için S Pen yapacağını duyurdu

Galaxy Z Flip yeni nesilde çok daha farklı olacak

Katlanabilir akıllı telefon modelleri ile son yıllarda adından sıkça bahsettiren Samsung, bu yıl daha da fazla katlanabilir ürün üretmeyi hedefliyor. Samsung’un hem Z Flip4 hem de Z Fold4 üretimini artırmayı beklediğini öne süren Kasım ayındaki raporları bunu doğruluyor. Bununla birlikte, Samsung, muhtemelen ölçeklenebilirliği ve daha erişilebilir fiyatı nedeniyle, Z Flip4’ün Fold üzerinden üretimine daha fazla odaklanmayı planladı.

Geçtiğimiz yıllardan bu yana seri her yenilemede daha parlak hale geliyor ve bu da Samsung’un Z katlanabilir ürünlerinin sonraki her nesli giderek daha popüler hale getiriyor. Galaxy Z Flip ve Z Fold 2’de mafsallı menteşeler yer alıyor. Hem Z Flip 3 5G hem de Z Fold3 tamamen suya dayanıklı modeller. Samsung Galaxy Z Flip4’ün de tasarımı ve performansı ile ilgili fark yaratacak bir model olarak karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Ford Otosan operasyonlarını yurt dışına genişletiyor