Elon Musk Yüzüklerin Efendisi eleştirisi ile gündemde

Elon Musk ve Twitter davasında yargıçtan ilk yorum!

Dünyanın en zengin insanı olmasının yanı sıra, Twitter aleminin de en büyük manipülatörlerinden biri olan Elon Musk, şimdi de Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri yorumuyla konuşuluyor.

Elon Musk Yüzüklerin Efendisi eleştirisi ile gündemde. Medya akış platformları her geçen gün biraz daha hayatımızın bir parçası haline geliyor. Her ne kadar son zamanlarda bu kategorinin en önemli isimlerinden biri hatta belki de birincisi olan Netflix’in popülaritesi azalmaya başlasa da, onun yerini almak için rakipleri HBO, Amazon Prime, Disney+ gibi isimler kapıda bekliyor.

Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisine üç günlük pause verdi!

İşte son günlerde konuşulan iki büyük yapımın yani hem House of The Dragon’un hem de Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin Netflix dışı isimler olması bu durumu açıkça gözler önüne seriyor. Öteki taraftan özellikle Amazon Prime’da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin izleyicileri ikiye böldüğü bir gerçek.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Elon Musk Yüzüklerin Efendisi eleştirisi ile gündemde

Diziyi beğenen ve çok önemli bir oranı temsil eden bir kitle olduğu biliniyor. Ancak neredeyse bir bu kadar da beğenmeyen isim var. Üstelik artık onlardan birinin Elon Musk olduğunu da biliyoruz. Dünyanın en zengin insanları listesinin zirvesinde bulunan Elon Musk, Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla: “Tolkien mezarında ters döndü” yorumunu paylaştı.

Yuzuklerin Efendisi dizisi

Devam eden paylaşımında kadın karakterlerin fazlasıyla güçsüz ve zekadan yoksun olduğunu yalnızca Galadriel isimli karakterin bu durumun dışında tutulması gerektiğini belirten Elon Musk, bu sayede düşüncelerini oldukça ve yine sivri dilli bir şekilde dile getirmiş oldu.

Vitamin LGS’yle kişiye özel LGS hazırlık sistemi