Samsung Galaxy S23’ün çıkış tarihi belli oldu

Samsung Galaxy S23

Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S23’in çıkış tarihi netlik kazandı. Telefonun çıkışının erteleneceği iddiaları asılsız çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S23 hakkında şu ana kadar gelen bilgiler, telefonun şubat ayının ilk haftasında tanıtılacağına işaret ediyordu. Ancak bu hafta ortaya atılan bir iddia, telefonun çıkışının şubat ortalarına kalma ihtimalini ortaya çıkardı. Bu iddiaya göre Samsung, Galaxy S23’ün fiyatlandırması konusunda kararsız kaldığı için telefonun çıkışını birkaç hafta ertelemeyi düşünüyordu. Ne var ki gelen son bilgiler bu iddiaların asılsız olduğunu gösteriyor. Çünkü Samsung Galaxy S23’ün çıkış tarihi sonunda belli oldu ve ilk başta söylendiği gibi şubat ayının ilk haftasında olacağı ortaya çıktı.

Söz konusu akıllı telefon dünyası olduğunda en güvenilir kaynaklardan ikisi olan Ice Universe ve @OnLeaks, bugün yaptıkları paylaşımlarla Samsung Galaxy S23’ün 1 Şubat’ta resmi olarak tanıtılacağını açıkladı. Her iki kaynaktan aynı anda gelen bu paylaşımlar, bu tarihin doğru olduğunu gösteriyor. Resmi açıklama da önümüzdeki günlerde gelecektir.

samsung galaxy s23 2

Daha önce gelen açıklamalar sayesinde Galaxy S23’ün Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı kesinleşmiş durumda. Hatırlarsanız Qualcomm CFO’su da telefonun Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacağını doğrulamıştı. Ayrıca telefonun bu kez farklı yonga setlerine sahip olmayacağı, tüm dünyada aynı yonga setiyle satışa sunulacağı da açıklanmıştı.

Ancak bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri konusunda büyük değişiklikler beklenmiyor. Samsung Galaxy S23’ün pek çok özelliğinin Galaxy S22 ile aynı ya da S22’ye oldukça yakın olması bekleniyor.

Netflix reklamlı paket beklenen ilgiyi görmedi