Samsung Galaxy S23’ün çıkış tarihi netleşiyor

Samsung Galaxy S23

Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S23 serisinin çıkış tarihi, gelen son bilgilerle birlikte büyük ölçüde netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi şu sıralar Samsung cephesinde tüm gözler şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S23’e çevrilmiş durumda. Çok yakında kullanıcılarla buluşacak olan Galaxy S23’ün çıkışının yaklaşmasıyla birlikte telefon hakkında merak edilen detaylar da netleşmeye devam ediyor.

Bu kez de telefonun çıkış tarihi hakkında önemli detaylar ortaya çıktı. Güney Kore medyasında yer alan bilgilere göre Samsung Galaxy S23 serisi, şubat ayının ilk haftasında ABD’de düzenlenecek özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Bu etkinlik, San Francisco’da düzenlenecek olan Unpacked etkinliği olacak.

İsmi paylaşılmayan bir Samsung yöneticisinden alınan bu bilgi, daha önce gelen sızıntılarla uyuşuyor. Çünkü geçtiğimiz haftalarda gelen ilk sızıntılarda da telefonun şubat ayında tanıtılacağı söyleniyordu.

samsung galaxy s23 2

Hatırlarsanız kısa süre önce gelen sızıntılarla birlikte Galaxy S23’ün Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı kesinleşmişti. Hatta son olarak Qualcomm CFO’su da bu haberi doğrulamıştı. Ayrıca telefonun bu kez farklı yonga setlerine sahip olmayacağı, tüm dünyada bu yonga setiyle satışa sunulacağı da kesinleşmişti.

Bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler kısıtlı. Ancak telefonun çıkışına üç aydan kısa bir süre kalmış olması, önümüzdeki günlerde telefonun teknik özelliklerine dair merak edilen soruların cevap bulacağını gösteriyor.

5G kullanan kişi sayısı 1 milyara yaklaştı