Ubisoft, Stadia kullanıcılarını ilgilendiren bir açıklama yaptı

Ubisoft, Stadia kullanıcılarını ilgilendiren bir açıklama yaptı

Google, bu yılın başlarında Stadia’nın kapatılacağını duyurduktan sonra, Ubisoft bunun kullanıcıların satın aldıklarını PC’ye aktarmalarına yardımcı olacağını söyledi. İşte tüm detaylar.

Yayıncı, Stadia’da satın alınan tüm oyunlarının ücretsiz PC sürümlerini sağlayacağını söylediği için bugün daha fazla ayrıntıya sahibiz. Stadia’da Ubisoft oyunları satın alan herkes, bu oyunların PC sürümlerinin Connect hesaplarında ek ücret ödemeden göründüğünü görebilir. Stadia ve Ubisoft hesaplarınız henüz birbirine bağlanmadıysa PC oyunlarını almak için Stadia 18 Ocak’ta kapatılmadan önce bunları bağlayın. Ayrıca, çapraz ilerlemeli oyunları oynadıysanız, ilerlemenize PC’de Stadia’da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ubisoft, Stadia kullanıcılarını ilgilendiren bir açıklama yaptı

Şirket , harcanmamış herhangi bir sanal para biriminin transfer edilmeyeceğini belirtiyor. Yine de 18 Ocak’tan önce Stadia’da kullanırsanız satın alınan öğeler PC’ye taşınacak. Bonus olarak, aboneler ayrıca bir aylık ücretsiz Ubisoft+ alacaklar. Yayıncı, ABD’de ikamet edenlerin Amazon Luna üzerinden oyunları yayınlamaya devam edebileceğini ve başka yerlerde yaşayanların altı ay boyunca  Çoklu Erişim indirimi alacağını belirtiyor. Ek olarak, Stadia’da herhangi bir Ubisoft içeriği satın aldıysanız veya abone olduysanız bir aylık ücretsiz GeForce Now Priority elde edeceksiniz. Avantajlar, tüm oyun satın alımları için Google’ın geri ödemelerinin üstünde olacak, bu nedenle şirketin bilgisayar oyunları ücretsiz bir teselli ödülü olarak karşımıza çıkacak. Önemli gelişme oyun severleri yakından ilgilendiriyor desek yanlış olmayacaktır. Siz de eğer oyunlara sahipseniz dikkat etmekte fayda var.

Activision Blizzard’dan Bored Ape’e sürpriz transfer