Yeni Transformers filminden ilk fragman

yeni Transformers filmi

Önümüzdeki yıl vizyona girecek yeni Transformers filmi Canavarların Yükselişi’nden heyecan verici ilk fragman yayınlandı.

Hayatına bir oyuncak serisi olarak başlayan, ancak daha sonra bir animasyon dizisinin çekilmesi üzerine oldukça popüler hale gelen Transformers, son yıllarda beyaz perdede de kendisine yer buldu. 2007 yılında vizyona giren ilk filmle başlayan seri, 2018 yılına kadar sürdü ve çıkan altı filmiyle gişede büyük başarı yakaladı. Ancak seri ilerledikçe hem filmlerin kalitesi düştü hem de buna paralel olarak gişe gelirleri azalmaya başladı. Sonunda Paramount stüdyosu bu düşüşe daha fazla seyirci kalamadı ve bu seriyi sonlandırdı. Bunun yerine yeni bir serinin hazırlanacağı duyuruldu.

İşte bu yeni serinin ilk filmi olan Transformers: Canavarların Yükselişi (Transformers: Rise of the Beasts) önümüzdeki yıl sinema severlerle buluşacak. Yeni Transformers üçlemesinin ilk filmi olarak planlanan Canavarların Yükselişi için meraklı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan bu yeni fragman, Transformers hayranlarını yeniden heyecanlandırmaya yetecek gibi görünüyor. Çünkü fragmana gelen ilk tepkiler oldukça olumlu.

yeni Transformers

9 Haziran 2023’te vizyona girecek yeni Transformers filminden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Orijinal film serisinin yönetmeni olan Michael Bay bu kez sadece yapımcı olarak projede yer alıyor. Yeni filmin yönetmeni Steven Caple Jr.. Yeni seride oyuncu kadrosu da komple değişiyor. Oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez ve Tobe Nwigwe yeni isimler var.

5G kullanan kişi sayısı 1 milyara yaklaştı