Samsung Galaxy S23 Ultra’daki sorunlar için yeni güncelleme yolda

samsung galaxy s23 ultra

Samsung geçtiğimiz ay Galaxy S23 ailesi için büyük bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme kameradaki sorunları düzeltiyordu ve performans iyileştirmeleri içeriyordu. Fakat Samsung Galaxy S23 Ultra’nın kamerasında halen sıkıntılar devam ediyor. Söylenenlere göre Samsung yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

Samsung’un büyük güncellemesinin üzerinden 1 ay geçti, fakat Samsung Galaxy S23 Ultra‘da problemler geçmedi. HDR’de nesnelerin çevresinde anormallik oluşuyor. Sızıntılarla ünlü Twitter kullanıcısı Ice universe, teknoloji devinin yeni güncellemeyle Samsung Galaxy S23 Ultra’daki HDR sorununu çözeceğini söyledi. Güncellemenin ne zaman çıkacağı hakkında herhangi bir bilgi yok. Ice universe da herhangi bir tarih vermedi. Fakat yeni yazılım paketinin gelecek ay içinde çıkması bekleniyor.

samsung galaxy s23 ultra

Samsung Galaxy S24’ten haberler var

Dedikodu çarkları Samsung için son hızla dönmeye devam ediyor. Son günlerde Galaxy S24 serisi hakkında ilginç söylentiler çıktı. Bunlardan birisi de S24 modellerinin kamera özellikleri hakkında. Daha önce farklı sızıntılarla adını duyuran Twitter kullanıcısı Revegnus, S24 serisinde kamerada büyük değişiklik olmayacağını söyledi. Kaynağa göre Galaxy S24 ve S24+’ta 50 MP’lik Samsung GN3 kamera sensörü yer alacak. Galaxy S24 Ultra ise S23 Ultra’dan bildiğimiz Samsung HP2 sensörü kullanılacak. S24 serisinde ana sensörlerde değil de, diğer kamera sensörlerinde geliştirmeler olacak görünüyor.

S24 ailesinin kamera detayları dışında RAM ve depolama alanı seçenekleri hakkında da bilgiler var. Raporlananlara göre S24 ve S24+, 12 GB RAM’le gelecek. Temel model 256 GB depolama alanına sahip olacak. Galaxy S23’in temel modelinde 128 GB depolama alanı var. Söylenenlere göre S24 Ultra’da 16 GB RAM olacak. Büyük ihtimalle 16 GB RAM’li model, 512 GB ve 1 TB gibi yüksek depolama alanına sahip varyantlarda olacaktır. Ultra’nın temel modelinde 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olması bekleniyor.

iPad mini 7’nin çıkış tarihi hakkında yeni bir iddia var