Guardians of the Galaxy 3’ten beklenen fragman geldi

Guardians of the Galaxy 3

Marvel, heyecanla beklenen Guardians of the Galaxy 3 filminden ilk fragmanı yayınladı. Ant-Man and the Wasp: Quantumania’dan da yeni bir fragman paylaşıldı.

Son dönemde çıkan Marvel film ve dizileri büyük ölçüde hayal kırıklığı yaratmış olsa da yeni Marvel filmleri en heyecanla beklenen filmler arasında yer almaya devam ediyor. Black Widow, She-Hulk, Moon Knight gibi yapımlarla Marvel Sinematik Evreni üzerinde çok da etkisi olmayan hikayeleri ekrana taşıyan Marvel, nihayet ana evrende önemli yer tutan hikayelere dönüyor.

Yeni Black Panther filmini kısa süre önce sinema severlerle buluşturan Marvel, önümüzdeki yıl da Ant-Man and the Wasp: Quantumania ve Guardians of the Galaxy Vol. 3 filmleriyle sinemalara konuk olacak. Heyecanla beklenen bu iki filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Marvel, CCXP22 etkinliği sırasında her iki filmden de görüntüleri Marvel hayranlarıyla paylaştı.

Guardians of the Galaxy 3’ün merakla beklenen ilk fragmanı yayınlanırken, Ant-Man and the Wasp: Quantumania için de bir tanıtım videosu paylaşıldı. CCXP22 sırasında yayınlanan bu fragmanları aşağıda bulabilirsiniz.

Guardians of the Galaxy 3 1

Son olarak bu hafta Disney+’ta yayınlanan Guardians of the Galaxy Holiday Special’da karşımıza çıkan Galaksinin Koruyucuları, üçüncü filmlerinde yine galaksinin farklı köşelerinde eğlenceli maceralara atılıyor. Filmden yayınlanan bu ilk fragman, sevdiğimiz Guardians of the Galaxy ekibinin eksiksiz bir şekilde üçüncü filmde yer alacağını gösteriyor.

Çünkü fragmanda Gamora karakterini de götürüyor. Hatırlarsanız Gamora, Avengers: Infinity War filminde ölmüştü. Ancak Avengers: Endgame ile birlikte karakterin farklı bir versiyonu hikayeye dahil olmuştu. Görünen o ki Guardians of the Galaxy 3’te bu yeni versiyonun ekibe dahil oluşunu göreceğiz.

Öte yandan fragmanda karşımıza çıkan bir diğer önemli karakter de, ortadaki görselde de Gamora ile birlikte yer verilen Adam Warlock. Marvel çizgi romanlarının önemli karakterlerinden olan Adam Warlock, bu filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacak.

5G kullanan kişi sayısı 1 milyara yaklaştı